Handelsbetingelser

1. FORBEHOLD OG PRISER
2. MEDLEM I RYOMGÅRD TENNISKLUB
3. PAY’N’PLAY

1.FORBEHOLD OG PRISER

Vi forbeholder os retten til at ændre priser uden varsel. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

2.MEDLEM I RYOMGÅRD TENNISKLUB

INDMELDELSE OG BRUG AF KONTAKTOPLYSNINGER
Indmeldelse og betaling af kontingent foretages på hjemmesiden. Medlemmet er selv ansvarlig for at vedligeholde kontaktoplysninger i medlemssystemet. Kontaktoplysninger bruges til at sende mails om relevante nyheder i klubregi, opstart af træningshold, og direkte kontakt mellem medlem og forening.
Medlemmets alder og køn formidles i anonymiseret form til CFR registeret (medlemstal.dk). Data om andelen af børn, unge, voksne bruges til at søge aktivitetsstøtte og fondsmidler.

KONTINGENT
Kontingentet løber i 12 måneder fra du melder dig ind. Kontingentet dækker udendørs tennis og padel.

BETALING
Medlemmet modtager en elektronisk faktura, som skal betales senest 14 dage efter modtagelsen. Ved opstarten af ny sæson, sendes en ny faktura til medlemmet, medmindre medlemskabet er blevet opsagt. Ryomgård Tennisklub opbevarer ikke medlemmets kreditkort informationer.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering for betaling fra betalingskort via e-mail.

GÆSTER
Medlemmet kan medbringe gæster ved at booke banetiden og tilvælge 1-3 gæster. Gæstebetaling afregnes ved bookingen.
Medlemmet hæfter for skader forårsaget af gæster.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemskab
Ønsker du ikke længere medlemskab af Ryomgård Tennisklub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben, og dine data vil blive slettet.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding. Dog kan der i tilfælde af længerevarende sygdom gøres undtagelser i form af godskrevet kontingent til næste sæson.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

MEDLEMMETS ANSVAR
Ryomgård Tennisklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, uforenelig adfærd med klubbens værdigrundlag, eller hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-system. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved evt. spærring.

3.PAY’N’PLAY

BOOKING
Booking foretages og betales via vores hjemmeside. Der er kun en der booker og betaler det fulde beløb. Skal beløbet deles mellem spillerne afregnes der indbyrdes.

KVITTERING
Der afsendes en kvittering for betaling fra betalingskort via e-mail.

ADGANG
Der mailes engangskode til banetiden ca 1 time inden spilletid. Der er adgang til banen ca 10 minutter inden booking. Når banetiden udløber skal banen forlades og låses af forsvarligt. Lånt udstyr skal ligeledes afleveres hvor det er hentet.

FORTRYDELSESRET
Din booking kan aflyses. Aflyser du inden 4 timer før starttidspunktet, refunderer vi beløbet via en kreditnota. Systemmæssigt kan der gå nogle dage inden beløbet refunderes.
Handlingen er manuel og vi forbeholder os ret til at tage et mindre håndteringsgebyr.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

LÅN AF UDSTYR
Der kan udlånes Padeludstyr ved behov. I timen inden selve bookingen afsendes mail/SMS med kode til kasse med Padeludstyr.

ANSVAR OG HÆFTELSE
Personen der booker banetiden hæfter for skader og mislighold af Ryomgård Tennisklub ejendom og udstyr – også selvom det er forårsaget af en som den der booker banetiden har inviteret med.
Personen der booker banetiden har pligt til at informere Ryomgård Tennisklubs bestyrelse hvis der sker skader eller andet mislighold.