Information om booking

Her har vi samlet generel information om booking af vores baner.

 

Hvordan finder jeg vej til banerne?
Vi har samlet information om parkering og adgang til banerne under sektionen Find vej.

 

Skal jeg være medlem for at booke padel/tennis?
Nej du behøver ikke være medlem for at booke vores baner. Du betaler via hjemmesiden og modtager dørkode på e-mail og SMS.

 

Hvordan kommer jeg ind på banen? 
Når du har gennemført din booking, modtager du automatisk en dørkode på e-mail. Ved ankomst til banen taster du din kode på kodelæseren ved døren og afslutter med #. Låsen slår nu fra, og du har adgang til banen. Koden virker 10 minutter før start og 10 minutter efter din booking er slut. Herunder ses et billede af kodelæseren placeret i midterstolpen mellem dørene, der vender mod tennisbanerne:

 

Kan jeg låne bat, ketcher og bolde?
Ja. En time inden din bookinger starter sender vi dig koden til en hængelås påsat en kasse ved klubhuset. Når du har åbnet hængelås og kasse, så har du adgang til vores lånebat og bolde. Vi gør opmærksom på, at du har erstatningsansvaret, hvis noget af låneudstyret går i stykker. Skulle uheldet være ude, så kontakt venligst klubben. Her finder du kassen til lånebats og bolde:

 

Er banerne oplyst, når det bliver mørkt?
Ja vores lysanlæg tænder automatisk 10 minutter før din booking og slukker automatisk 5 minutter efter. En enkelt lampe lyser dog 15 minutter efter din booking er slut, så du kan få låst af. 

 

Hvor skal jeg parkere?
Det er ikke tilladt at køre ned til padel- og tennisbanerne. Du skal derfor parkere ved Midtdjurs-hallen og gå det sidste stykke ned til anlægget. Mere om det under Find vej.

 

Hvilke faciliteter til rådighed ved jeres baner?
Vores klubhus er desværre meget primitivt, hvorfor vi hverken har toilet eller bad.