Træning

Hos Ryomgård Tennisklub tilbyder vi nedenstående træningshold. For at kunne deltage i træning er det et krav, at du er medlem af klubben. Når du er medlem er det gratis at deltage i træning. Hvis du er i tvivl om, hvilket niveau du eller dit barn skal på, så kontakt os endelig. Der er altid mulighed for en prøvetime, hvor niveauet vurderes.

Bemærk at nedenstående træningshold løber fra april til oktober med pause i sommerferien. Når efteråret umuliggør træning på grusbanerne, så rykker vi indendørs og træner skumtennis. Gebyret for skumtennis er ikke inkluderet i medlemskabet, men opkræves separat, når træningen begynder. Mere om det til efteråret.

🔴🟠 Juniortræning - RØD & ORANGE bold

Tilmelding påkrævet. Kontakt klubben.
Onsdag kl. 17 til 18.
Træner(e): Lone & Peter
Første træning er onsdag d. 27/4.
Rød bold er begyndertræning med fokus på leg, motorik, boldforståelse og teknik. Bolden er større og 75% langsommere end en gul bold. Egnet til helt nye spillere. Spillerne er typisk 6-10 år.
Orange bold er letøvet træning med teknik, taktik, og øvelser. Bolden er 50% langsommere end en gul bold. Egnet til letøvet. Spillerne er typisk 8-12 år.

🟢 Juniortræning - GRØN bold

Tilmelding påkrævet. Kontakt klubben.
Onsdag kl. 18 til 19
Træner: Michael
Til de øvede spillere, der er klar til udfordringen med grønne bolde. Bolden er 25% langsommere end en gul bold. Egnet til letøvet/øvet. Spillerne er typisk 9-14 år.

🟣 Seniortræning

Tilmelding påkrævet. Klik her (medlemskab påkrævet)
Onsdag kl. 19 til 20

Træningen er målrettet let-øvede spillere der sjældent spiller kamp da det er for svært, fordi teknikken driller. Over 9 træninger gennemgår vi de forskellige slag teknisk og taktisk og sætter dig i stand til at spille kampe med fokus på doublespillet.